Miyaichi wordt nog niet herkend op de fiets: Nog niet genoeg laten zien
Japanse aanvaller eist meer van zichzelf bij FC Twente

Miyaichi wordt nog niet herkend op de fiets: "Nog niet genoeg laten zien"

20-10-2014 14:09

Ryo Miyaichi heeft nog geen moment spijt gehad van zijn tijdelijke overgang naar FC Twente. Hoewel de aanvaller van Arsenal geniet van zijn tijd in Enschede, is hij wel kritisch op zijn eigen spel.

Miyaichi begon zaterdagavond in de wedstrijd tegen Ajax in de basis, maar werd net als in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht voortijdig naar de kant gehaald door trainer Alfred Schreuder. "Ik was moe, had kramp en ben dus gelijk onder de douche gesprongen", legt de aanvaller uit in gesprek met TwenteSport.com.

Wedden

Meer odds

Miyaichi heeft het goed naar zijn zin bij Twente en woont momenteel samen in een huis met Dico Koppers en Torgeir Borven. "Ik ben hier fantastisch opgevangen en ben blij om hier te zijn. Of ze me al gevraagd hebben om sushi te maken? Nee, haha, dat kan ik ook niet. We eten vaak gewoon Hollandse pot."

De Japanner merkt al verschillen met het leven in Engeland. "In Londen was het erg druk en ging je niet zomaar de stad in. Vorige week heb ik een fiets gekregen en ben ik door Enschede gaan fietsen", aldus Miyaichi, die naar eigen zeggen nog niet herkend wordt door de Twentse fans. "Omdat ik nog niet genoeg heb laten zien."