Personele problemen voor Mourinho en Chelsea in miljoenenbal
Costa ontbreekt nog altijd bij de Londenaren

Personele problemen voor Mourinho en Chelsea in miljoenenbal

20-10-2014 14:35
1

Diego Costa kan Chelsea dinsdag in het thuisduel in de Champions League met Maribor niet van dienst zijn. De Spaanse spits, die afgelopen weekeinde al ontbrak tegen Crystal Palace, heeft een hamstringblessure en liet maandag de training schieten.

"Hij heeft niet getraind omdat hij er niet klaar voor is'', luidde de uitleg van manager José Mourinho. "Hij zal niet spelen.'' Het is niet de enige ontbrekende aan de kant van Chelsea, want de Portugese oefenmeester kan ook geen beroep doen op André Schürrle, Ramires en John Obi Mikel. De plek van Costa wordt op Stamford Bridge ingenomen door Didier Drogba.

Wedden

Meer odds

Chelsea gaat na een gelijkspel tegen Schalke 04 en een zege op Sporting aan de leiding in groep G. De Sloveense ploeg speelde twee keer gelijk. Chelsea kan in eigen huis buigen op uitstekende statistieken. De Londenaren wonnen in de Premier League alle duels op Stamford Bridge en bleef in de Champions League ook tegen Schalke 04 zonder verlies (1-1). Al zal dat laatste resultaat niet helemaal voor blijdschap hebben gezorgd.