De evolutie die Ronaldo heeft doorgemaakt, is verbazingwekkend
Rodgers looft ploeg van Ancelotti

"De evolutie die Ronaldo heeft doorgemaakt, is verbazingwekkend"

20-10-2014 17:26
2

De spelers van Liverpool staan woensdagavond voor een loodzware taak. Zij moeten Cristiano Ronaldo, in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, van het scoren beletten.

Brendan Rodgers, trainer van The Reds, vindt niet dat zijn team de aandacht voor de andere spelers van de Madrilenen uit het oog mag verliezen. "Real Madrid heeft alles: veel ervaring, grote spelers, snelheid, techniek en een geweldige manager in de persoon van Carlo Ancelotti, een trainer die werkt met zijn spelers en een goede persoon is. En vergeet niet dat ze hun titel willen verdedigen."

In gesprek met het Spaanse AS spreekt Rodgers vervolgens zijn bewondering uit voor Ronaldo. "De evolutie die hij heeft doorgemaakt de laatste jaren, de manier waarop hij een doelpuntenmaker is geworden, is verbazingwekkend", vervolgt de keuzeheer, die ook zijn waardering uitspreekt voor Sergio Ramos. "Ik was al fan van hem toen hij bij Sevilla speelde. Hij heeft inmiddels al meer dan honderd interlands gespeeld voor het Spaanse nationale elftal, dat is magnifiek. Hij heeft ook een goede persoonlijkheid."