Robben met fanatisme naar Rome: Op die positie willen we blijven staan
Bayern positief over duel met AS Roma

Robben met fanatisme naar Rome: "Op die positie willen we blijven staan"

20-10-2014 18:09
3

Bayern München hoopt woensdagavond voor de derde keer op rij te winnen in Groep E van de Champions League. Dan nemen de Duitsers het in Rome op tegen AS Roma.

Thomas Müller heeft er veel vertrouwen in. "We willen zo snel mogelijk naar de volgende ronde", zegt hij op de gebruikelijke persconferentie. Op de vraag of het bezoek aan de Paus de spelers van Bayern München in de weg zit, antwoordt Müller duidelijk. "We zijn hier voor ons werk en niet als een stel toeristen." In het derde groepsduel nemen de Duitsers het ook op tegen Francesco Totti. "Hij is niet alleen in Rome in leider, maar dat helpt niets, wij willen ook tegen hem winnen", besluit de international zijn perspraatje.

Ook trainer Josep Guardiola is positief gestemd over het duel met de Romeinen. "We hebben morgen een grote kans om een goede stap te zetten", reageert de keuzeheer, die wordt bijgestaan door een fanatieke Arjen Robben. "Er kan nog van alles gebeuren in de vier resterende wedstrijden. Maar wij staan eerste en willen ook op die positie blijven staan", besluit de Nederlandse buitenspeler.

Bayern München is dit seizoen goed begonnen in de Champions League. In de eerste twee wedstrijden werd zowel Manchester City als CSKA Moskou aan de zegekar gebonden (beide keren 1-0).