'Liverpool heeft weinig vertrouwen in falende Balotelli en denkt aan alternatief'
Reds hebben moeite om juiste Suarez-opvolger te vinden

'Liverpool heeft weinig vertrouwen in falende Balotelli en denkt aan alternatief'

20-10-2014 18:36
2

Bij Liverpool is men nog altijd niet tevreden over de beoogde opvolgers van Luis Suarez. De Uruguayaan wist het net vaak te vinden, maar zijn opvolgers doen het een stuk minder goed.

Brendan Rodgers denkt in de voorhoede meer killers nodig te hebben en zou zijn oog inmiddels hebben laten vallen op Andre Ayew van Olympique Marseille. Dat meldt The Daily Star op basis van bronnen uit Ghana, het vaderland van de aanvaller. Bijkomend voordeel voor Liverpool is dat het contract van de international na dit seizoen afloopt. Rodgers lijkt echter niet te willen wachten tot het einde van dit seizoen en hoopt Ayew in januari voor een 'vriendenprijsje' over te nemen van de Franse club.

Liverpool heeft het in de aanvalslinie vooralsnog niet getroffen. Daniel Sturridge sukkelde met blessures, terwijl Mario Balotelli zijn transfer nog niet kan waarmaken. In de wedstrijd tegen Queens Park Rangers was hij afgelopen weekeinde allesbehalve gelukkig in de afronding. Divock Origi, die deze zomer werd gekocht, is nog niet beschikbaar voor Liverpool. De aanvaller werd meteen verhuurd aan OSC Lille.