Mooi dat hij nog altijd zo populair is, maar zijn terugkeer is niet aan de orde
PEC Zwolle rekent niet op hereniging met Poolse middenvelder

"Mooi dat hij nog altijd zo populair is, maar zijn terugkeer is niet aan de orde"

20-10-2014 21:33
2

PEC Zwolle gaat in januari geen aandachtspunt maken van Mateusz Klich. Volgens technisch directeur Gerard Nijkamp past de afgelopen zomer naar VfL Wolfsburg teruggekeerde middenvelder niet in de toekomstplannen.

Supporters van de Zwollenaren zijn op internet een actie gestart om Klich terug te halen naar het IJsseldeltastadion. De Pool zal echter niet terugkeren bij de bekerwinnaar. "Mateusz is een goede speler. Mooi dat hij nog altijd zo populair is bij onze achterban, maar zijn terugkeer is niet aan de orde", oordeelde Nijkamp tegenover Voetbal International.

"Nog los van de plannen van Wolfsburg hebben wij ons middenveld heel aardig op orde, zeker met Wout Brama erbij. Die linie moet bij ons ook niet overbevolkt raken", aldus de technische beleidsbepaler, die verwacht dat Bram van Polen ontsnapt aan een sanctie nadat hij een supporter van Go Ahead Eagles een hersenschudding toebracht door de bal boos weg te trappen.

Trainer Ron Jans denkt hetzelfde inzake Van Polen. "Dit was gewoon een hartstikke ongelukkig voorval, het spijt Bram enorm. Als trainer hoef ik hem niet extra te straffen. Laten we hopen dat die man snel weer herstelt."