Van Gaal denkt nog aan titel, maar ziet ook probleem: Dan ben ik weer arrogant
"Maar ik heb het al veel vaker laten zien"

Van Gaal denkt nog aan titel, maar ziet ook probleem: "Dan ben ik weer arrogant"

21-10-2014 09:02
1

Louis van Gaal acht het ook na het nieuwe puntenverlies van maandag niet ondenkbaar dat Manchester United nog om de titel gaat spelen. De achterstand op koploper Chelsea bedraagt al tien punten, maar Van Gaal ziet dat niet als een te groot probleem.

"Het is mogelijk dat wij Chelsea nog gaan achterhalen", zei Van Gaal na het 2-2 gelijkspel tegen West Bromwich Albion. Hij durfde dat echter bijna niet uit te spreken. "Het is moeilijk voor mij om dat te zeggen, want dan ben ik weer arrogant. Maar ik heb het al veel vaker laten zien."

Manchester United staat met twaalf punten uit acht wedstrijden zesde. Komende zondag komt Chelsea op bezoek. "Chelsea en Manchester City zijn van een ander niveau. We gaan zien of we in staat zijn om hen te verslaan. Het is een kwestie van tijd voordat we zijn waar we willen zijn. Ik geloof erin."

"Ik denk ook dat voetbal is gemaakt om de fans te vermaken en dat iedereen van deze wedstrijd heeft genoten. Ik ben blij met onze manier van spelen, maar niet met het resultaat", aldus Van Gaal.