Simeone is de beste coach ter wereld, zijn spelers putten je uit
Malmö-coach Hareide kijkt uit naar de CL-ontmoeting tegen Atlético

"Simeone is de beste coach ter wereld, zijn spelers putten je uit"

21-10-2014 14:19
1

Diego Simeone van Atlético Madrid is de beste trainer van de wereld. Dat is althans de mening van Malmö FF-coach Age Hareide, die complimenteus was richting Simeone. Komende woensdag staan beide ploegen tegenover elkaar in de Champions League.

Hareide geeft aan dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden tegen de Spaanse kampioen, vooral omdat hij tegenover de Argentijnse tacticus Simeone staat. ''Op dit moment is hij de beste coach ter wereld'', wordt de Noor geciteerd op een persconferentie. ''Hij heeft het vorig seizoen goed gedaan en een goed georganiseerde ploeg op de been gebracht. Zijn spelers zijn in staat je uit te putten op het veld, wat ervoor zorgde dat ze tot grootse dingen in staat waren'', doelt Hareide op het landskampioenschap en het bereiken van de Champions League-finale van afgelopen seizoen.

Wedden

Meer odds

Malmö won de laatste Europese wedstrijd van Olympiakos Piraeus (2-0), maar verloor daarvoor met dezelfde cijfers van Juventus. De wedstrijd in Madrid is voor beide ploegen van groot belang, aangezien Atlético ook op drie punten staat. ''Het wordt een heel moeilijke wedstrijd tegen een van de sterkste ploegen in de poule. Het wordt lastig ze af te stoppen, maar we gaan het zeker proberen'', besloot de Malmö-coach, voormalig verdediger van Manchester City en Norwich City.