'PSG deed Liverpool waanzinnig voorstel en wilde Cavani ruilen voor Suarez'
PSG wilde Suarez naar Frankrijk halen en hem ruilen voor Cavani

'PSG deed Liverpool waanzinnig voorstel en wilde Cavani ruilen voor Suarez'

21-10-2014 15:25

Verschillende media in Frankrijk suggereren dinsdag dat Liverpool afgelopen zomer de kans had om Edinson Cavani van Paris Saint-Germain over te nemen, in een deal waarin ook Luis Suarez betrokken zou worden. Dit meldt de Daily Star dinsdag. 

De Engelsen verkochten Suarez echter aan Barcelona en misten daardoor hun kans om met Cavani een andere Uruguayaanse topspits binnen te hengelen. Liverpool-trainer Brendan Rodgers speurde vervolgens de hele wereld af om de doelpuntenlast op zijn aanvaller Daniel Sturridge te verlichten.

De komst van Loic Remy werd afgeblazen na de medische keuring en daardoor nam Liverpool 'genoegen' met Mario Balotelli. Het Italiaanse probleemkind heeft nog niet weten te scoren in zes wedstrijden in de Premier League en scoorde tot nu toe eenmaal in de Champions League. The Reds contracteerden ook Divock Origi van Lille OSC, maar de Belgische aanvaller werd weer uitgeleend aan de Franse club.

Cavani zou een uitstekend alternatief zijn geweest voor Suarez, aangezien de spits garant staat voor doelpunten. Hij maakte tot nu toe vier competitiedoelpunten. De Zuid-Amerikaan is zijn rol in de schaduw van Zlatan Ibrahimovic zat en staat open voor een vertrek uit Parijs, valt in de Franse media te lezen.