Martins Indi moet kop erbij houden: Zegt veel over de mentaliteit van onze ploeg
"We moeten nog leren om onze kop erbij te houden"

Martins Indi moet kop erbij houden: "Zegt veel over de mentaliteit van onze ploeg"

22-10-2014 11:15
5

Met het nodige geluk boekte FC Porto dinsdagavond een belangrijke zege op Athletic Bilbao. Bruno Martins Indi hechtte veel waarde aan de 2-1 overwinning op de Spanjaarden, die in de strijd om de eerste twee plekken definitief lijken te zijn afgehaakt.

Porto speelde in eigen huis niet erg sterk, maar wist dankzij een foutje van Bilbao-goalie Gorka Iraizo toch de punten in eigen huis te houden. "Als je deze wedstrijden ook kunt winnen, zegt dat een hoop over de mentaliteit van onze ploeg", vindt Martins Indi, die zich op de clubsite uitspreekt.

"Dit is goed voor het onderlinge vertrouwen, want dit was een erg moeilijke wedstrijd. En door deze wedstrijden te spelen, wordt het team alleen maar sterker", vervolgt de verdediger, die nog wel een verbeterpunt ziet. "We moeten nog leren om onze kop erbij te houden. In de eerste helft domineerden we namelijk de wedstrijd, in de tweede helft gaven we het weg aan Athletic. Dat moet beter."

FC Porto gaat nu aan kop in groep H. De voorsprong op Shakhtar Donetsk bedraagt twee punten, Bate Borisov volgt op vier punten. Bilbao moet met een achterstand van zes punten alle zeilen bijzetten om in de race te blijven.