Rutten bevestigt gestaakte onderhandelingen: Ze moeten even geduld hebben
"Uiteindelijk zullen ze hier absoluut sterker van worden"

Rutten bevestigt gestaakte onderhandelingen: "Ze moeten even geduld hebben"

22-10-2014 13:00
1

Feyenoord is niet meer met Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena in gesprek over verlenging van hun in 2016 aflopende contracten. Trainer Fred Rutten bevestigt woensdag dat de onderhandelingen zijn gestaakt.

Club en spelers zaten één keer met elkaar om de tafel, waarna werd besloten om de gesprekken in de winterstop te hervatten. Volgens Voetbal International waren het Boëtius en Vilhena die weigerden om voorlopig verder te praten. Rutten maakt zich desondanks nog geen zorgen over de situatie van het tweetal.

"Dat komt wel goed", zegt hij in het weekblad. "Ik vond Jean-Paul zaterdag sterk invallen tegen Heracles Almelo en Tonny kan ik altijd zó opstellen. Soms moet je als speler even geduld hebben, in de wetenschap dat je kansen altijd zullen keren. Die twee hebben het nu even moeilijk en dat hoort ook bij ontwikkeling."

"Uiteindelijk zullen ze hier absoluut sterker van worden, want over hun inzet en motivatie heb ik geen klagen", voegt Rutten daar nog aan toe. "Dat geldt voor alle spelers. Er zit veel drive in deze groep, ze willen allemaal graag voetballen en trainen. Voor een coach is dat prettig werken."