Snel herstelde Depay 'staat te springen', 'papa' Wijnaldum ontbreekt bij PSV
"Memphis heeft ook beseft dat hij moet luisteren naar zijn lichaam"

Snel herstelde Depay 'staat te springen', 'papa' Wijnaldum ontbreekt bij PSV

22-10-2014 14:59
3

PSV kan donderdag in het Europa League-duel met Panathinaikos weer een beroep doen op Memphis Depay. De aanvaller zit bij de wedstrijdselectie van de club, bevestigt trainer Phillip Cocu in gesprek met De Telegraaf.

Depay liep onlangs een blessure op, de verwachting was dat hij zeker zes weken langs de kant zou staan. Vijf weken en vijf dagen later lijkt Depay alweer klaar voor zijn rentree. "Memphis stond al vrij snel te springen om weer te gaan spelen, maar heeft ook beseft dat hij moet luisteren naar zijn lichaam", citeert Telesport Cocu donderdag. De coach liet niet weten of Depay direct in de basis start.

Georginio Wijnaldum, die op de weg terug is van een knieblessure, ontbreekt donderdag bij PSV. De aanvoerder van de club uit Eindhoven is voor de tweede keer vader geworden. "Wijnaldum is woensdagnacht vader geworden, waardoor hij de training heeft gemist. Daarom zit hij niet bij de groep. Zijn herstel verloopt goed, maar we hebben hem nog niet kunnen testen", aldus Cocu over de middenvelder.