Zidane gooit olie op het Clásico-vuur: We hadden Suarez helemaal niet nodig
"De spelers die kwamen waren precies de spelers die we wilden hebben"

Zidane gooit olie op het Clásico-vuur: "We hadden Suarez helemaal niet nodig"

22-10-2014 16:47
3

Er wordt deze week nog om de Champions League gespeeld, maar in Spanje gaat het over niets anders dan de Clásico van aankomende zaterdag. In aanloop naar dat duel gooit Zinedine Zidane nog maar wat olie op het vuur.

Luis Suarez is deze week veelvuldig onderwerp van gesprek, omdat hij komende zaterdag na zijn maandenlange schorssing eindelijk voor Barcelona in actie mag komen. De Uruguayaan maakte afgelopen zomer de overstap, maar stond ook geregeld in de belangstelling van die andere topclub uit Spanje.

Althans, dat is wat in de media stond. Volgens Zidane had Real echter helemaal geen interesse in Suarez. "Er zijn altijd berichten die spelers aan Real Madrid linken, maar wij hebben geen contact met Liverpool gehad", stelt het clubicoon. "Suarez is niet een speler waarvan we dachten dat we die nodig hadden."

"Als Real Madrid een speler wil aantrekken, dan werken we er heel hard aan om die transfer rond te maken. Maar Suarez was niet een speler die we wilden hebben." De Koninklijke versterkte zich wel met onder meer Toni Kroos en James Rodriguez. "De spelers die kwamen waren precies de spelers die we wilden hebben."