Oud-PSV'er mist duel in Eindhoven: Een goede kans om uit onze dip te komen
Trainer met Ajax-verleden wil zich terug in de race knokken

Oud-PSV'er mist duel in Eindhoven: "Een goede kans om uit onze dip te komen"

22-10-2014 20:20

Yannis Anastasiou is tijdelijk terug in Nederland. De oud-speler van clubs als Roda JC Kerkrade en Ajax moet als trainer van Panathinaikos de focus leggen op de Europa League-wedstrijd tegen PSV. Daarbij kan er geen beroep worden gedaan op Marcus Berg.

Voor de Griekse formatie is de wedstrijd in Eindhoven van groot belang. "Na de laatste twee verliespartijen in de UEFA Europa League is het heel belangrijk om donderdagavond een resultaat te halen. Als dat laatste gebeurt, kan de vorm zo terugkomen. Dit is een goede kans om uit onze dip te komen", aldus de oud-spits, geciteerd door de officiële website van de Eindhovenaren.

Wedden

Meer odds

Anastasiou moet naast oud-PSV'er Berg enkele spelers missen, maar zal voor zover mogelijk een beroep doen op de sterkste ploeg. "Voor ons is het mooi dat we ons met PSV kunnen meten. Het is een jong team met veel kwaliteiten. Toch speel ik vol voor de winst. Dat doet Panathinaikos sinds ik er ben altijd", oordeelde hij.

Donis
Middenvelder Christos Donis was eveneens aanwezig op de persconferentie in het Philips Stadion. "Iedereen weet dat we in een slechte periode zitten, maar dit is een goede kans om het recht te zetten en een goed gevoel te krijgen richting de derby van het weekend tegen Olympiakos. Ik denk dat als het hele team honderd procent geeft we absoluut een kans op een goed resultaat hebben."