Anderlecht zit stuk na laat dramaverhaal: Voor trots kopen we niets
"De ontgoocheling in de kleedkamer is heel groot"

Anderlecht zit stuk na laat dramaverhaal: "Voor trots kopen we niets"

23-10-2014 00:18
2

Anderlecht heeft woensdagavond nagelaten om een fraai resultaat te boeken in de Champions League. Vlak voor tijd leidde de Belgische topclub nog met 1-0 tegen Arsenal, maar twee late treffers van de Londenaren kantelden de wedstrijd volledig: 1-2.

"Het is al de tweede of derde keer dat we een wedstrijd verliezen in de laatste minuten. Na de 1-0 hadden we nog voldoende kansen om te scoren, maar op dit niveau moet je negentig minuten geconcentreerd blijven", somberde Hasi tegenover Proximus. "Bij de tweede goal van Arsenal moet de scheidsrechter wel fluiten voor een fout op Defour. Dan zouden we tenminste nog een beloning hebben gekregen voor onze goede wedstrijd."

Hasi, die John van den Brom vorig seizoen opvolgde na diens ontslag bij Anderlecht, kon zijn teleurstelling niet verbergen. "De ontgoocheling in de kleedkamer is heel groot. Ik ben trots op mijn ploeg, maar daar kopen we niets voor. Zo zit voetbal in elkaar. Ook ik ben heel ontgoocheld, maar vooral bij mijn jonge ploeg zal dit nog even blijven hangen."