El Ghazi wil revanche: Zou mooi zijn als ik die partij op FIFA kan overspelen
"Ik had gevraagd of je gek in je hoofd was"

El Ghazi wil revanche: "Zou mooi zijn als ik die partij op FIFA kan overspelen"

23-10-2014 09:09
10

Anwar El Ghazi is blij met zijn eerste doelpunt in de Champions League, gemaakt tegen uitgerekend FC Barcelona. Met de uitslag van het duel in Camp Nou (3-1) kon hij echter onmogelijk tevreden zijn.

El Ghazi viel dinsdag zo'n twintig minuten voor tijd in en werd daarna de eerste Ajax-speler ooit die op bezoek bij Barcelona tot scoren kwam. Bovendien zorgde hij voor het eerste tegendoelpunt in Camp Nou dit seizoen. "Ik zat vol adrenaline, maar had weinig last van spanning", vertelt hij in De Telegraaf.

De buitenspeler had tegen onder meer VoetbalPrimeur al gezegd dat zijn doelpunt goed is voor zijn zelfvertrouwen. "Als jij een jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik nu zou scoren tegen FC Barcelona, had ik gevraagd of je gek in je hoofd was", voegt hij daar nu aan toe. "Het was het lekkerste intikkertje uit mijn leven."

Teleurgesteld was El Ghazi over de uitslag. Op FIFA 15 hoopt hij revanche te kunnen nemen. "Ik speel online met een maatje. Het zou mooi zijn als ik die partij op FIFA kan overspelen", aldus het negentienjarige talent in het Algemeen Dagblad.