Manu maakt borst nat: Wij hebben dat wel gezien, het wordt een pittig avondje
"Ik denk dat veel mensen de kracht van Rijeka niet kennen"

Manu maakt borst nat: "Wij hebben dat wel gezien, het wordt een pittig avondje"

23-10-2014 09:41
2

Vele ogen zijn donderdagavond weer gericht op Elvis Manu. Kan het goudhaantje van Feyenoord opnieuw voor een overwinning in de Europa League zorgen? Eenvoudig gaat het in elk geval niet worden, zegt de aanvaller zelf.

Tegenstander HNK Rijeka staat na twee wedstrijden laatste, maar dat zegt Manu niets. "Het is een sterke tegenstander", waarschuwt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik denk dat veel mensen de kracht van Rijeka niet kennen, maar wij hebben dat wel gezien. Het wordt een pittig avondje. Maar als we willen overwinteren in de Europa League moeten we een goed resultaat neerzetten."

Manu weet inmiddels dat het Legioen weer op zijn doelpunten rekent. "Sinds het begin van het seizoen is er veel veranderd voor mij", glimlacht hij. "Ik moet wel de lijn doortrekken en niet blijven hangen in het succes dat er is geweest. Ik denk zeker nog weleens terug aan mijn verhuurperiode aan Cambuur Leeuwarden. Daar heb ik de eerste stappen gezet om taakbewuster te gaan spelen. Ik pluk daar nu de vruchten van."