Vlaar voelt beloning na noeste arbeid: Het was echt ontzettend frustrerend
Villa-verdediger moest wekenlang vanaf de kant toekijken

Vlaar voelt beloning na noeste arbeid: "Het was echt ontzettend frustrerend"

23-10-2014 14:21
1

Ron Vlaar is na een wekenlange afwezigheid terug bij Aston Villa. Een kuitblessure speelde de Oranje-international parten en maakte een machteloos gevoel los, maar inmiddels is het goede gevoel weer aanwezig.

"Ik ben heel blij om weer op het veld te staan. Na mijn blessureperiode keek ik hier echt naar uit, het voelt heerlijk", vertelt Vlaar op de officiële website van de club uit Birmingham. "Tegen Everton bleef het gewenste resultaat helaas uit. Dat is frustrerend en maakt duidelijk dat het beter moet. Maar vanuit persoonlijk perspectief is het goed dat ik negentig minuten heb meegedaan zonder problemen."

Vlaar beaamt dat een periode zonder voetbalwedstrijden loodzwaar is. "Het was echt ontzettend frustrerend. Ik heb veel werk verricht, keihard gewerkt, maar helaas kunnen blessures voorkomen in deze sport. Het is wel vervelend om last te hebben van de kuit. Gelukkig ben ik nu weer betrokken en fit genoeg om te spelen."

"Wanneer je niet in actie kunt komen, zit je op de tribune of thuis. Dat is frustrerend omdat je de jongens graag helpt. Dat is geen lekker gevoel", aldus Vlaar.