LIVE-discussie + goals: PSV laat drie punten glippen (gesloten)
Depay terug in de basis

LIVE-discussie + goals: PSV laat drie punten glippen (gesloten)

23-10-2014 22:56
6

Voor PSV staat om 21.05 uur de derde groepswedstrijd in de Europa League op de rol. In het eigen Philips Stadion is Panathinaikos de tegenstander. Bij de thuisploeg keert Memphis Depay terug.

De aanvaller, die in het begin van het seizoen in een goede vorm stak, kwam midden september aan de kant te staan met een liesblessure. PSV-trainer Phillip Cocu liet in de aanloop naar het duel met de Grieken al weten dat de aanvaller minuten zou gaan maken. Nu blijkt dat Depay meteen aan de aftrap verschijnt. In het doel staat donderdagavond niet Jeroen Zoet, maar Remko Pasveer. In de verdediging zijn er bovendien weer basisplaatsen voor Joshua Brenet en Jeffrey Bruma.

PSV kan met een goed gevoel beginnen aan de wedstrijd tegen Panathinaikos. Afgelopen weekeinde werd in de Eredivisie namelijk met 3-0 gewonnen van AZ. De Grieken daarentegen verloren het competitieduel met OFI Kreta met 1-2. De andere wedstrijd in de poule van PSV gaat tussen Dinamo Moskou en Estoril.

De opstellingen:

PSV: Pasveer, Brenet, Bruma, Rekik, Willems, Maher, Hendrix, Guardado, Narsingh, De Jong en Depay.

Panathinaikos: Steele, Triantafyllopoulos, Koutroumpis, Schildenfeld, Nano, Zeca, Donis, Pranjic, Dinas, Klonaridis en Bouy.

Depay zet PSV voor rust op 1-0:

De 1-1 van Nikolas Karelis