Depay krijgt geen steun van Cocu: Iedereen moet weten dat ik terug ben
Buitenspeler maakt 1-0 en trekt shirt uit

Depay krijgt geen steun van Cocu: "Iedereen moet weten dat ik terug ben"

23-10-2014 23:10
3

Memphis Depay keerde donderdagavond in de wedstrijd tegen Panathinaikos na ruim een maand blessureleed terug in de basis bij PSV. Hij maakte de 1-0, maar zag dat het alsnog misging.

Vlak voor tijd moesten de Eindhovenaren de gelijkmaker incasseren. De 1-2 dreigde ook nog te vallen. "Dit is heel zuur, heel onvolwassen", laat Depay na afloop weten tegenover RTL. "Ze komen nog op 1-1, dat is gewoon onvolwassen. Dat is vorig jaar ook vaak gebeurd, dus op dit moment is dat heel zuur."

Wedden

Meer odds

Na zijn doelpunt trok Depay zijn shirt uit en simuleerde hij een telefoongesprek. "Ik belde naar mijn moeder, dat ik terug ben. Iedereen moet weten dat ik terug ben", vervolgt Depay, die niet 'belde' naar bondscoach Guus Hiddink. "Die zal vast wel kijken of later de beelden erbij pakken."

Cocu leek de actie, met als gevolg een gele kaart, minder te kunnen waarderen. "Hij heeft natuurlijk wel wat gezegd, dat is normaal. Daar is hij trainer voor en dat moet ik accepteren. Hij zei ook dat hij blij was. Maar op dit moment zijn we met zijn allen niet blij. Dat ligt helemaal aan onszelf", besluit Depay.