Feyenoord-talent bekent schuld: Ik heb wel wat traantjes gelaten na afloop
Invaller betrokken bij tegendoelpunten

Feyenoord-talent bekent schuld: "Ik heb wel wat traantjes gelaten na afloop"

23-10-2014 23:12
9

Rick Karsdorp kende donderdagavond een dramatische invalbeurt bij Feyenoord. Het jonge talent was voor een groot deel schuldig aan de 1-0 en de 2-1 van HNK Rijeka en zat er na afloop helemaal doorheen, liet hij weten aan Metro.

"Ik heb wat traantjes gelaten, omdat ik mijn ploeggenoten in de steek heb gelaten. De eerste helft deden we het uitstekend. Maar toen ik erin kwam, ging het mis", gaf Karsdorp eerlijk toe. Bij de 1-0 van Rijeka liet de jongeling zijn directe tegenstander kinderlijk uit zijn rug weglopen. "Misschien was dit zo'n slaapmomentje waar vaak over wordt gesproken bij jonge spelers, maar ik had er gewoon moeten staan, klaar."

Bij de 2-1 schatte Karsdorp een lange bal van de doelman van Rijeka volledig verkeerd in. "Ik dacht dat Matthew Steenvoorden 'm zou hebben, maar dat had ik mis. Ik had het beter moeten inschatten. Deze nederlaag reken ik mezelf enorm aan. Krijg ik eindelijk weer speelminuten, vul ik het zo in... Ik zit er helemaal doorheen en dat zal voorlopig nog zo blijven."