Pasveer ruikt kansen na basisplek: Anders wisselt de trainer niet. Een goed teken
Zoet moet vrezen voor basisplaats als het aan Pasveer ligt

Pasveer ruikt kansen na basisplek: "Anders wisselt de trainer niet. Een goed teken"

24-10-2014 08:15
9

Remko Pasveer kreeg donderdagavond verrassend een basisplaats bij PSV. De sluitpost mocht van Philip Cocu opdraven in het Europa League-duel met Panathinaikos (1-1) en wil zijn basisplaats het liefst niet meer afstaan.

Pasveer zit dit seizoen voornamelijk op de bank, maar mocht tegen de Grieken verrassend genoeg starten. Jeroen Zoet moest voor het Europese duel plaatsnemen op de reservebank. "Natuurlijk heb ik de ambitie om veel meer te gaan spelen", laat Pasveer weten tegenover NUsport. "Ik ken mijn kwaliteiten en weet wat voor waarde ik kan hebben voor een team. Het enige dat nu voor mij telt is eerste keeper worden van PSV."

Dat hij door PSV als tweede doelman achter Zoet is gehaald, zegt Pasveer dan ook niks. "Ik keep in de bekerwedstrijden, verder is er niets afgesproken. De trainer bepaalt en daarin schik ik me. Maar ik blijf wel mijn stinkende best doen om de trainer te overtuigen en eerste keeper te worden van PSV. Dat ik nu weer de kans krijg geeft in elk geval aan dat ik op de goede weg ben, anders wisselt de trainer niet. Een goed teken."