Robben sloeg Manchester United af: Ik heb de juiste beslissing gemaakt
Buitenspeler van Bayern kon in 2004 naar United

Robben sloeg Manchester United af: "Ik heb de juiste beslissing gemaakt"

24-10-2014 10:48
2

Arjen Robben ziet een hereniging met Louis van Gaal bij Manchester United niet zitten. De aanvaller van Bayern München voelt zich op zijn plaats in Beieren en wil nog lang niet vertrekken.

Dat zegt de Oranje-international vrijdag in The Telegraph. "Ik ben nu dertig en het is niet zo dat ik naar een nieuwe competitie wil. Ik heb in Engeland en Spanje gespeeld, dus ik heb dat verlangen niet. Maar dat komt door de club waar ik nu speel. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ik hier nog een lange tijd blijf."

In 2004 kwam Robben bij Chelsea terecht. Een aanbod van Manchester United en toenmalig manager Sir Alex Ferguson sloeg hij af. "Daar heb ik geen spijt van. Kijk maar naar de prijzen die ik bij Chelsea heb gewonnen, dat zegt genoeg. Ik heb de juiste beslissing gemaakt. Ik werkte met een geweldige manager in de persoon van Mourinho. Ik heb daar grote stappen gemaakt en mezelf ontwikkeld als speler."

"In drie jaar ben ik twee keer kampioen geworden, heb ik twee keer de League Cup gewonnen en één keer de FA Cup. Het klopte allemaal. Ik ben nu heel gelukkig met hoe alles is gegaan. En bij Bayern München, dat is het beste team waar ik ooit mee heb gespeeld", besluit Robben in de Britse krant.