Overtuiging bij PSV: Geen van de tegenstanders in de poule is beter dan wij
De Jong denkt al aan kwalificatie voor de volgende ronde

Overtuiging bij PSV: "Geen van de tegenstanders in de poule is beter dan wij"

24-10-2014 11:11
1

Luuk de Jong is niet te spreken over het resultaat tegen Panathinaikos. In het derde groepsduel in de Europa League speelde PSV donderdagavond met 1-1 gelijk. Voor De Jong kwam de tegentreffer hard aan. De Grieken wisten pas in de slotfase de gelijke stand op het scorebord te werken.

"Het voelt alsof we hebben verloren", reageert de aanvaller op de website van de UEFA. "Toen we voor stonden, kregen we goede kansen maar we scoorden niet. Dan is er altijd de mogelijkheid dat je zelf een doelpunt tegen krijgt. Panathinaikos ging meer risico nemen in de laatste vijftien minuten, met een extra aanvaller. We hadden op dat moment slimmer moeten zijn en goede dingen moeten doen."

In de eerste helft gaf De Jong de beslissende pass op de scorende Memphis Depay. "Daar ben ik blij mee, maar het frustreerde me dat ik een van mijn kansen niet kon benutten", vervolgt De Jong. "Al met al hebben we een goed gevoel na de drie wedstrijden die we tot nu toe hebben gespeeld. We denken dat geen van de tegenstanders in de poule beter is dan wij, dus we zijn overtuigd van kwalificatie voor de volgende ronde."