Cocu verwacht strijdlust tegen FC Utrecht: Zij laten dat ieder duel met flair zien
"Ik vind dat wij minimaal mee moeten gaan met de strijd die een tegenstander levert"

Cocu verwacht strijdlust tegen FC Utrecht: "Zij laten dat ieder duel met flair zien"

24-10-2014 15:00
7

Voor PSV staat zondag de ontmoeting met FC Utrecht op het programma. De Eindhovenaren zullen in dat duel de wrange nasmaak van het onnodige gelijkspel tegen Panathinaikos (1-1) proberen weg te spoelen.

"Ik vind dat wij minimaal mee moeten gaan met de strijd die een tegenstander levert. Zeker ook zondag tegen Utrecht", is Cocu duidelijk op de website van PSV. "FC Utrecht laat iedere wedstrijd zien dat ze met veel enthousiasme en flair spelen. Ze spelen goed combinatiespel. Ik verwacht dat ze dat zondag weer zullen doen."

"We moeten ook ons eigen spel blijven spelen. We moeten blijven doen waar we goed in zijn", vervolgt de keuzeheer. Naast de terugkeer van Memphis Depay is ook aanvoerder Georginio Wijnaldum mogelijk in staat om te spelen. "Als hij geen terugslag krijgt en zaterdag weer mee kan trainen, kan hij ook aansluiten bij de wedstrijdselectie."

De eindverantwoordelijke blikte tijdens het persmoment ook nog even terug op het duel met Panathinaikos. "We zijn heel kritisch naar elkaar, maar dat wil niet zeggen dat we ontevreden zijn over de gehele wedstrijd. We moeten alleen leren van bepaalde situaties."