Samen met de fans eerst maar eens zorgen dat we van de laatste plaats af komen
"Het is weer een examen morgen"

"Samen met de fans eerst maar eens zorgen dat we van de laatste plaats af komen"

24-10-2014 15:34
1

Heracles Almelo kan zaterdagavond prima zaken doen in de strijd tegen degradatie als er gewonnen wordt van Willem II. De Tilburgers beschikken op dit moment over negen punten meer dan de Almeloërs en willen dat gat graag vergroten.

"Het is weer een examen morgen. We kunnen drie punten halen en daar gaan we keihard ons best voor doen", vertelt trainer John Stegeman op de website van de Almeloërs. "We leven van wedstrijd naar wedstrijd en op dit moment is die tegen Willem II het allerbelangrijkst. Willem II doet het goed dit jaar. Ik heb ze een aantal keren zien voetballen en ze hebben een heel aardige ploeg."

"Er staat een goede organisatie. De manier waarop ze het doen is een groot compliment voor die ploeg. Wij willen morgen een resultaat behalen. Tegen NAC ging dat prima, tegen Feyenoord was het niet top hoewel we lang in de wedstrijd bleven. Winnen geeft een goed gevoel, we moeten eerst maar eens zorgen van die laatste plaats af te komen."

"We gaan er alles aan doen om een goed resultaat te halen. Daarbij hoop ik dat de sfeer net zo goed is als tegen NAC. We moeten het samen met de aanhang doen. De steun van de supporters geeft ons een extra boost. Die samenwerking was de laatste keer fantastisch, en die steun hebben we nu extra hard nodig."