Koeman: Dromen is niet verkeerd, misschien komt er een verrassing in de top
Manager van Southampton ziet hoge eindklassering wel zitten

Koeman: "Dromen is niet verkeerd, misschien komt er een verrassing in de top"

24-10-2014 15:55

Als manager van de huidige nummer drie in de Premier League krijgt Ronald Koeman in Engeland veel aandacht en waardering. De doorgewinterde trainer van Southampton blijft nuchter.

"We zijn pas acht wedstrijden onderweg. Het is nog veel te vroeg om conclusies te trekken", gaf de oud-international vrijdag te kennen. Met alleen Chelsea en Manchester City boven zich staat Southampton voorlopig op een positie die recht geeft op deelname aan de Champions League. "Dromen is niet verkeerd", glimlachte de oud-coach van Feyenoord. "Want je droomt altijd van mooie dingen."

Koeman, die eerder al aangaf dat de hoge klassering van Southampton niet op toeval berust, hoopt na de furieuze start op een fraaie eindklassering. "Misschien komt er een verrassing in de top vier van de eindstand in de Premier League. Als je erin gelooft, is alles mogelijk."

Koeman werd in Engeland, vlak voor het weekeinde dat Southampton met 8-0 won van Sunderland, tot coach van de maand uitgeroepen. Zaterdag speelt zijn ploeg thuis tegen Stoke City. (ANP)