Vertrokken Ajacied blijft rekenen op toekomst bij Juventus: Daar ga ik voor
"Ik voel ook nog steeds het vertrouwen van Juventus"

Vertrokken Ajacied blijft rekenen op toekomst bij Juventus: "Daar ga ik voor"

24-10-2014 16:10
2

Ouasim Bouy koos er in 2011 voor om Ajax te verlaten om voor zijn kans bij Juventus te gaan. Ruim drie jaar later moet de Amsterdammer concluderen dat hij nog altijd op zijn debuut in de Serie A wacht. Spijt van zijn overgang heeft hij echter niet.

Na periodes bij Brescia en Hamburger SV komt Bouy nu op huurbasis uit voor Panathinaikos, waarmee hij donderdag na lange tijd weer eens in Nederland speelde. De middenvelder wil in Griekse dienst laten zien dat hij in het elftal van Juventus thuishoort. "Ja, daar ga ik nog steeds voor. Ik voel ook nog steeds het vertrouwen van Juventus", zegt hij tegen NUsport.

"Dat vertrouwen is er altijd geweest. Het is hier in Nederland misschien niet in de media verschenen, maar in januari hebben ze mijn contract opengebroken en verlengd tot 2016", vervolgt Bouy, die veel contact met De Oude Dame heeft. "Geregeld belt er iemand van de club om te vragen hoe het gaat op de trainingen en of ik nog extra dingen wil. Daar ben ik blij mee, want uiteindelijk wil ik terug. Ik ga niet te ver vooruit kijken, maar ik wil daar weer het eerste halen."