PSV-target ambieert absolute top: Clubs als City en Chelsea gaan interesse tonen
Zaakwaarnemer van Defour ziet toekomst rooskleurig in

PSV-target ambieert absolute top: "Clubs als City en Chelsea gaan interesse tonen"

24-10-2014 16:43
1

De toekomst van Steven Defour ligt mogelijk bij Chelsea of Manchester City. Dat denkt althans zijn zaakwaarnemer Paul Stefani, wiens cliënt deze zomer in de belangstelling stond van PSV.

De Eindhovenaren konden hun slag uiteindelijk niet slaan en zagen dat Defour zich voor vijf jaar verbond aan Anderlecht. Daar heeft hij zich meteen laten gelden. "Iedereen vraagt me of hij aan het einde van dit seizoen vertrekt", citeert Sporza de belangenbehartiger uit La Gazzetta dello Sport. "Ik denk dat hij nog twee jaar in Brussel blijft. Dan heeft hij al zijn kennis doorgegeven aan Praet en Tielemans."

"In ruil zal Anderlecht hem dan laten vertrekken. Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt in het voetbal. Wie weet komt er over een half jaar al een onweerstaanbaar voorstel", vervolgt Stefani. "Steven droomt nog altijd van een transfer naar een grote Europese competitie. Ik denk ook wel dat hij daar de kwaliteiten voor heeft. Hij past zich snel aan en geniet al vanaf zijn jeugd veel interesse van grote clubs."

De top van de Premier League zou Defour niet misstaan, denkt Stefani. "Hij is misschien al 26, maar hij heeft nog enkele mooie jaren voor zich. Ik ben er zeker van dat clubs als Manchester City en Chelsea over twee jaar interesse zullen tonen in hem. Hij heeft de kwaliteiten en kreeg al eens grote aanbiedingen, maar het is tot nu toe wat anders gelopen", besluit de vertrouwensvolle zaakwaarnemer zijn betoog.