Vitesse kan zich niet goed voorbereiden op NAC: Benieuwd wat ze gaan doen
Bosz denkt dat ploeg anders gaat spelen

Vitesse kan zich niet goed voorbereiden op NAC: "Benieuwd wat ze gaan doen"

24-10-2014 17:55

Peter Bosz wil de goede reeks van Vitesse zaterdag doorzetten tegen NAC Breda. De ploeg uit Arnhem begon dit seizoen matig, maar bleef in de laatste vijf competitieduels ongeslagen.

"Dat doet zeker wat met een ploeg. De eerste wedstrijden speelden we goed, maar haalden we geen punten", zegt de oefenmeester in de aanloop naar het treffen met de Bredanaars op de clubsite. "Nu spelen we goed en pakken we ook de punten. Dat is zeker goed voor het zelfvertrouwen van de spelers."

Voor Bosz is het nog niet duidelijk hoe NAC Breda, dat sinds vorige week een nieuwe trainer heeft, gaat spelen. "In het eerste duel wordt vaak door een nieuwe trainer niet veel veranderd. Zaterdag is het tweede duel en gaan ze waarschijnlijk hun stempel drukken. Ik ben benieuwd wat ze gaan doen."

Aanvoerder Guram Kashia maakte maandag zijn rentree bij de beloften van Vitesse. "Hij heeft geen last meer van die wedstrijd. Hij zit morgen bij de wedstrijdselectie. Labyad en McEachran zijn er niet bij. Zakaria is ook nog een paar dagen ziek geweest", besluit Bosz de persconferentie vrijdagmiddag.