Agüero krijgt lof na imposante vierklapper: Er is nog veel meer mogelijk
City-aanvaller blijft manager Pellegrini tevreden stellen

Agüero krijgt lof na imposante vierklapper: "Er is nog veel meer mogelijk"

24-10-2014 20:15

Clubs in de Engelse Premier League moeten ernstig rekening houden met Manchester City-aanvaller Sergio Agüero. De capaciteiten van de Argentijn worden al jarenlang gevreesd en volgens manager Manuel Pellegrini is het hoogtepunt nog niet eens bereikt.

Met elf doelpunten in elf officiële wedstrijden is de 26-jarige Agüero bezig aan een goed seizoen. Afgelopen weekend maakte hij nog vier doelpunten tegen Tottenham Hotspur (4-1). "Ik denk dat we het beste van Sergio nog niet hebben gezien", sprak Pellegrini op de persconferentie vol bewondering. "Ik ken hem al jaren, vanaf mijn tijd in Spanje, en ik weet wat hij al heeft bereikt. Altijd heb ik gezien dat hij de topvorm weer zou halen en ik denk dat er nog meer mogelijk is."

Tegen West Ham United kan Pellegrini geen beroep doen op middenvelders Samir Nasri en Frank Lampard. "Lampard is nog niet klaar voor deze week, maar we hopen dat hij volgende week weer aansluit bij de rest van de groep. Na onze terugkeer uit Rusland (waar City speelde tegen CSKA Moskou, red.) trainde Nasri al weer mee. We hopen dat hij volgende week ook weer beschikbaar is. Verder is iedereen fit."