Van Gaal kan Engelse international in januari definitief verliezen
Aston Villa heeft optie tot koop

Van Gaal kan Engelse international in januari definitief verliezen

24-10-2014 22:58

De toekomst van Tom Cleverley ligt mogelijk definitief niet meer bij Manchester United. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Aston Villa en Paul Lambert, manager van die club, bevestigt in de Engelse media dat hij een optie tot koop bedongen heeft op de speler.

De 25-jarige Cleverley heeft zich opgewerkt tot een belangrijke kracht op het middenveld van Aston Villa en de kans is dan ook groot dat de optie tot koop, die geldig is in de maand januari, gelicht zal worden. Lambert: "We hebben een optie tot koop op Tom. We hebben daar nog niet nader over gesproken, maar hij heeft het erg goed gedaan bij ons."

"Tom was de enige speler die zaterdag tegen Everton (3-0 nederlaag, red.) zijn niveau haalde. Hij heeft echt enorm veel kwaliteiten en brengt veel extra's met zich mee. Hij is een geweldige kerel, een perfecte professional en speelt altijd in een hoog tempo, zelfs op de training. We zullen zien hoe het in januari gaat verlopen, de optie is er, maar er zijn nog een paar maanden te gaan", aldus Lambert.