Topscorer solliciteert: Als geboren Rotterdammer wil ik naar Feyenoord
ADO-ster droomt van overstap naar favoriete club

Topscorer solliciteert: "Als geboren Rotterdammer wil ik naar Feyenoord"

24-10-2014 23:44
7

Michiel Kramer hoopt dat hij volgend seizoen het spitsenprobleem van Feyenoord mag komen oplossen. De goalgetter van ADO Den Haag is dit seizoen met acht doelpunt topscorer van de Eredivisie en ziet een transfer naar zijn favoriete club helemaal zitten.

"Ik kan wel zeggen ik moet naar Feyenoord, maar ik moet het eerst hier laten zien. Dan kan ik na een jaar eventueel wel zeggen dat ik hogerop kan. We zien het dan wel. Als geboren Rotterdammer lijkt het mij logisch dat ik graag naar Feyenoord wil", vertelde de 25-jarige Kramer tegenover RTV Rijnmond na de 2-0 overwinning van ADO op FC Dordrecht, die mede tot stand kwam door één treffer van de spits.

Kramer lijkt op dit moment niet te stoppen, maar blijft nuchter onder alle complimenten die hij krijgt. "Ik ben blij dat het persoonlijk zo goed gaat. Maar er zullen straks ook wedstrijden tussen zitten dat ik niet scoor of kansen mist. Mijn insteek is in ieder geval om iedere wedstrijd een doelpunt te maken. En waar het gaat eindigen zien we dan wel."