Depay: Dat heb je toch kunnen zien? Het is voor iedereen lekker dat ik terug ben
"Het team zal hier niks van merken, want ik ben een speler die weinig kaarten pakt"

Depay: "Dat heb je toch kunnen zien? Het is voor iedereen lekker dat ik terug ben"

25-10-2014 09:59
7

De komende tegenstanders van PSV kunnen hun borst natmaken. Memphis Depay is terug en dat wil hij laten zien ook. De linksbuiten was tegen Panathinaikos direct de gevaarlijkste man en die lijn wil hij tegen FC Utrecht heel graag doortrekken.

Depay had het moeilijk toen hij de afgelopen weken vanaf de zijlijn moest toekijken. Donderdag volgde, nog zonder minuten bij de beloften in de benen, direct een rentree in de basis. "Ik had zelfs mijn moeder niet verteld dat ik zou beginnen. Daarom maakte ik bij het juichen het gebaar alsof ik telefoneerde. Dat belletje was voor mijn moeder bedoeld", legt hij uit.

Vanwege het juichen - Depay trok zijn shirt uit - kreeg hij ook nog de gele kaart voorgeschoteld. Als een probleem ziet hij dat echter niet. "Het team zal hier niks van merken, want ik ben een speler die weinig kaarten pakt. En bij een eventueel vervolg na de winter voorzie ik al helemaal geen problemen. Volgens mij worden gele kaaarten na de poulefase geschrapt."

Of Depay alweer de oude is, is daarna de vraag. "Dat heb je toch zelf kunnen zien?", countert hij in het Algemeen Dagblad. "Het is balen dat we niet hebben gewonnen donderdag, maar het is voor iedereen lekker dat ik terug ben."