Van Gaal krijgt bericht vanaf reservebank: Ik kan gevaarlijk uit de hoek komen
"En dat komt de concurrentie in onze ploeg alleen maar ten goede"

Van Gaal krijgt bericht vanaf reservebank: "Ik kan gevaarlijk uit de hoek komen"

25-10-2014 12:46

Marouane Fellaini maakte vorige week zijn eerst doelpunt voor Manchester United. De Marokkaanse Belg deed dat in stijl met een onhoudbare vlam in de kruising. Hij hoopt dat die treffer het startpunt is van een goed seizoen.

Vorig seizoen wilde het allemaal niet zo goed lukken voor Fellaini en deelde hij mee in de malaise van Manchester United. "Blessures, weinig geluk, het mocht allemaal weleens stoppen", zegt de speler in gesprek met MUTV.

Vervolgens leek hij onder Luis Van Gaal te moeten uitkijken naar een andere club. Tot vorig weekend, toen ineens alles meezat. Hij mocht na de rust invallen en kwam nog geen drie minuten later met een fantastisch schot tot scoren. "Dat gaf een goed gevoel. Ik heb lang op dit moment gewacht en nu hoop ik nog meer te scoren dit seizoen."

Fellaini is eindelijk honderd procent fit. "En daar ben ik blij om nadat ik de laatste twaalf maanden een bijzonder frustrerende periode heb meegemaakt", zegt de voor ruim dertig miljoen euro overgenomen krullenbol. "Ik heb tegen West Bromwich getoond dat als ik fit ben, ik gevaarlijk uit de hoek kan komen. En dat komt de concurrentie in onze ploeg alleen maar ten goede."