Van Persie ook in Manchester omstreden: Zijn gedrag wekt aversie op
"Van Persie valt gewoon uit de toon. Dat zal Van Gaal ook zien"

Van Persie ook in Manchester omstreden: "Zijn gedrag wekt aversie op"

25-10-2014 13:32
23

Niet alleen bij het Nederlands elftal, ook bij Manchester United is er een discussie losgebarsten omtrent Robin van Persie. Supporters zijn het geloof in de aanvaller kwijt en pleiten zelfs massaal voor een basisplek voor Radamel Falcao.

In de aanloop naar de kraker tegen Chelsea wordt er volop gespeculeerd over een reserverol voor Van Persie, die dus ook in Manchester niet langer onomstreden is. Sportjournalist Geert Langendorff, die Man Utd een seizoen lang volgt, beaamt dat de Nederlandse spits het langzamerhand heeft verbruid.

"Zijn gedrag wekt aversie op", zegt Langendorff tegen de NOS. Het is evenwel nog geen zekerheidje dat RvP zondag al op de bank begint. "Het feit dat Wayne Rooney nog geschorst is, kan hem mogelijk in de ploeg houden. Maar velen gaan er vanuit dat Di Maria en Falcao zaterdag de twee spitsen zijn."

"Van Persie valt gewoon uit de toon. Dat zal Van Gaal ook zien. Maar die kent hem door en door en houdt nog vertrouwen in zijn aanvaller. Van Gaal houdt Van Persie echt uit de wind", aldus de verslaggever.