Clubtopscorer van Vitesse: 'Als je niet wint heb je er weinig aan'
Arnhemse club niet verder dan puntendeling tegen NAC

Clubtopscorer van Vitesse: 'Als je niet wint heb je er weinig aan'

26-10-2014 08:22

Marko Vejinovic was zaterdagavond in het Gelredome de grote man aan de zijde van de thuisspelende formatie. De middenvelder was goed voor twee treffers tegen NAC Breda (2-2), maar echt blij kon hij naar zijn zeggen niet zijn omdat Vitesse dure punten liet liggen in de Eredivisie.

"Twee goals voelen natuurlijk heerlijk. Maar als je niet wint, heb je er weinig aan", aldus Vejinovic in de catacomben van het stadion tegenover Omroep Gelderland. Vitesse leek nadat Vejinovic zijn eerste treffer produceerde op weg naar een overwinning, maar men was niet scherp genoeg voor het doel van de tegenstander. "We hielden ze in de wedstrijd."

Vejinovic, de controlerende middenvelder van Vitesse, wist dit seizoen al zes keer het net van de tegenstander te vinden. Bijna alle goals vielen uit strafschoppen en vrije trappen. Zijn treffer tegen Ajax was een uitzondering.

De in Amsterdam geboren speler (24) maakte in 2013 de overstap van Heracles Almelo naar Vitesse. In zijn eerste seizoen was hij goed voor 32 competitiewedstrijden en twee treffers. In totaal speelde hij 147 duels in de Eredivisie.