'Ajax-target' gelooft in stunt tegen PSV: We hebben fantastische spelers
FC Utrecht ontvangt lijstaanvoerder

'Ajax-target' gelooft in stunt tegen PSV: "We hebben fantastische spelers"

26-10-2014 08:56
4

FC Utrecht ontvangt zondagmiddag de lijstaanvoerder van de Eredivisie. Tommy Oar, die recent in verband werd gebracht met Ajax, is er zeker van dat zijn ploeg in de Galgenwaard kan stunten tegen PSV.

"We geloven absoluut in een stunt", aldus Oar tegenover de camera van de NOS. Dit seizoen stonden de twee ploegen ook al tegenover elkaar in de strijd om de KNVB Beker. In Eindhoven was PSV destijds te sterk voor de ploeg uit de Domstad. In het seizoen 2013/2014 ging FC Utrecht in eigen huis hard onderuit tegen de Eindhovenaren (1-5). De Australiër verwacht zondag een andere wedstrijd. "We zijn dit jaar sterker."

Oar weet dat PSV de favoriet is, maar er valt naar zijn zeggen zeker iets te halen. "We verdedigen goed, dus we gaan met meer vertrouwen het duel in. Als we ons niveau halen, is er veel mogelijk. We hebben fantastische spelers, dus ik geloof zeker in een goed resultaat."

FC Utrecht bezet momenteel de twaalfde plaats in de Eredivisie. Het wist dertien punten te pakken, slechts drie punten meer dan de huidige nummer zestien NAC Breda.