Gudelj redder van AZ: 'Ik wist voor 99 procent zeker dat de bal er in zou gaan'
Middenvelder toont nieuwe tattoo na treffer

Gudelj redder van AZ: 'Ik wist voor 99 procent zeker dat de bal er in zou gaan'

26-10-2014 09:29
1

Nemanja Gudelj produceerde zaterdagavond in Alkmaar de gelijkmaker voor de thuisploeg vanuit een fraai genomen vrije trap (2-2). De middenvelder van AZ was niet verrast dat zijn poging gepromoveerd werd tot een treffer, dit door de vele trainingsuren die hij had besteed aan het nemen van de vrije trap op een soortgelijke positie.

"Op de training oefen ik vaak vanaf die plek. Ik wist, misschien raar gezegd, voor 99 procent zeker dat de bal er in zou gaan. Als ik hem goed raak zou de bal er in gaan", aldus Gudelj tegenover de camera van FOX Sports.

Eerder in de wedstrijd faalde hij vanaf de strafschopstip. De inzet van Gudelj kwam terecht op de paal waarna vervolgens zijn ploeggenoot Mikhael Rosheuvel toch het net wist te vinden. "Ik wilde hem contra in de hoek schieten, maar de keeper wacht lang en hij ging goed de hoek in. Gelukkig kwam de bal hard tegen de paal en kon Mika hem afmaken."

Direct na de gelijkmaker toonde de doelpuntenmaker aan een ieder een tatoo op zijn bovenbeen met de afbeelding van zijn vader, de recent bij NAC Breda ontslagen trainer/coach. '"Hij heeft hem gezien. Hij is niet van de tattoo's en vroeg of dit de laatste was. Ik antwoordde dat het einde inderdaad bijna nabij is.'"