Doelpuntenmaker baalt in ArenA: 'Hij wilde een actie maken en dan is het 3-1'
"We hebben goed partij geboden"

Doelpuntenmaker baalt in ArenA: 'Hij wilde een actie maken en dan is het 3-1'

26-10-2014 09:45

Fernando Lewis was zaterdagavond goed voor één treffer in de Amsterdam ArenA maar stond na negentig minuten voetbal met Go Ahead Eagles toch met lege handen (3-1). Volgens het talent was het breekpunt de fout van Alex Schalk waardoor Ajax de derde treffer aan kon laten tekenen.

"We hebben goed partij geboden, het eerste kwartier stonden we onder grote druk, maar we voetbalden er goed onderuit waardoor je uiteindelijk ook op 1-1 komt. In de tweede helft kwam de 2-1 en dan weet je dat je niet nog meer kansen weg moet geven tegen Ajax", aldus Lewis tegenover de camera van FOX Sports.

Go Ahead Eagles bleef ook na de tweede tegentreffer hopen op een goed resultaat tegen de regerend landskampioen. De derde tegentreffer werd de ploeg uit Deventer echter fataal, het doelpunt van Lasse Schöne kwam tot stand door een blunder van Schalk, zo constateerde ook Lewis. "Dan iets knulligs van Schalk wat kan gebeuren. Hij wilde daar een actie gaan maken en dan staat het opeens 3-1."

Het talent wist goed de vinger op de zere plek te leggen. "Hier en daar was het slordig. We waren niet zorgzaam in de passing. Als we dat wel onder controle hebben dan hadden we misschien een punt weg kunnen halen uit Amsterdam."