El Ghazi wederom trefzeker: Mooi dat ik weer met een intikkertje kon scoren
Vleugelaanvaller goed voor twee treffers binnen een week

El Ghazi wederom trefzeker: "Mooi dat ik weer met een intikkertje kon scoren"

26-10-2014 11:09
1

Anwar El Ghazi kan persoonlijk terugkijken op een mooie week in de voetballerij. In Barcelona was hij trefzeker in de Champions League en zaterdagavond wist hij met een soortgelijke treffer wederom het net van de tegenstander te vinden, toen was de tegenstander Go Ahead Eagles (3-1).

"Het is mooi dat ik weer met een intikkertje kon scoren, daar ben ik heel blij mee. Een intikkertje komt niet altijd voor, maar vandaag toevallig dus weer. Ik moet gewoon zo door blijven gaan",  aldus El Ghazi tegenover Ajax TV.

De vleugelspeler opende zaterdagavond al na tien minuten spelen de score tegen Go Ahead Eagles. "Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld, maar we maakten soms domme fouten en daaruit werd dan ook gescoord. De passing was niet altijd goed waardoor ze kansen kregen. We hadden met elkaar afgesproken dat we vanaf minuut één er vol op zouden gaan, niet eerst een doelpunt tegen krijgen om wakker te worden."

Ajax wist de sterke beginfase geen goed vervolg te geven."Ik denk dat we misschien uit onze concentratie waren, er te makkelijk over dachten. Daar maakte Go Ahead Eagles goed gebruik van. Ze kregen goede mogelijkheden."