Boilesen: Ik heb een week lang alleen maar op de bank gelegen in het donker
Verdediger moest afhaken voor duel met Barcelona

Boilesen: "Ik heb een week lang alleen maar op de bank gelegen in het donker"

26-10-2014 11:37
8

Nicloa Boilesen kon zaterdagavond, na een afwezigheid van twee weken, weer in actie komen voor Ajax. De Deense linksback stond aan de kant vanwege een hersenschudding die hij opliep tijdens de interlandperiode. Hierdoor moest hij onder andere de wedstrijd tegen Barcelona aan zich voorbij laten gaan.

"Dat was wel balen, al heb ik met al mijn blessures grotere tegenslagen gekend in mijn carrière. Het was wel gewoon kut hoor. Ik heb een week lang alleen maar op de bank gelegen in het donker omdat mijn hoofd geen licht kon verdragen", aldus de verdediger tegenover NUsport.

De hersenschudding veroorzaakte veel problemen bij de Ajacied."Ik heb nog nooit zo veel geslapen en voelde me echt slecht. Als ik opstond werd ik meteen duizelig en de resultaten van bepaalde tests waren ook twee keer zo slecht als aan het begin van het seizoen."

Boilesen is weer fit, maar het koppen van een bal was nog niet ideaal. "Spelen tegen Barcelona was dus ook echt geen optie. Nu voel ik me goed, al heb ik wel iets meer moeten koppen dan ik had gewild. Voor de bekerwedstrijd tegen Urk van dinsdag ben ik in ieder geval gewoon beschikbaar."