'Van Gaal zit Ajax dwars en wil al in januari om de tafel met sc Heerenveen'
Middenvelder hoog op verlanglijstje Manchester United

'Van Gaal zit Ajax dwars en wil al in januari om de tafel met sc Heerenveen'

26-10-2014 12:21
37

Ajax dreigt de komst van Daley Sinkgraven uit het hoofd te moeten zetten. Louis van Gaal is namelijk zeer gecharmeerd van de middenvelder van sc Heerenveen en wil namens Manchester United al in januari zaken doen met de Friezen, schrijft The Daily Mirror.

Van Gaal heeft in de wandelgangen opgevangen dat er wekelijks scouts van Real Madrid, FC Barcelona en Liverpool op de tribune zitten voor Sinkgraven en wil daarom niet langer wachten met het binnenhalen van de jeugdinternational. Manchester United is bereid om aan de vraagprijs van sc Heerenveen te voldoen en is van plan om de spelmaker het seizoen op huurbasis af te laten maken in Friesland, wat een transfer extra interessant maakt voor Heerenveen.

Ajax was in augustus al in de markt voor Sinkgraven, maar besloot het talent nog een jaar bij Heerenveen te laten spelen om ervaring op te doen op het hoogste niveau. Die beslissing lijkt de regerend landskampioen van Nederland nu duur komen te staan, omdat Sinkgraven mogelijk niet langer haalbaar is.