Wijnaldum speelt half uur: Ik ben nog steeds kapot door die ontstekingsremmers
Middenvelder maakt rentree bij PSV

Wijnaldum speelt half uur: "Ik ben nog steeds kapot door die ontstekingsremmers"

26-10-2014 17:46

Georginio Wijnaldum vierde zijn terugkeer bij PSV zondag met een doelpunt. De na een uur ingevallen middenvelder tikte in de Galgenwaard in blessuretijd het laatste doelpunt achter FC Utrecht-doelman Jeroen Verhoeven: 1-5.

"Een doelpunt was al een tijdje geleden, dus ik was wel echt op zoek", gaf de aanvoerder na afloop toe. Wijnaldum, weer fit na een knieblessure, zat er naar eigen zeggen wel doorheen na het halfuur dat hij speelde.

Wedden

Meer odds

"Ik ben nog steeds kapot. Ik heb een aantal dagen niets kunnen doen omdat ik aan de ontstekingsremmers zat. Gelukkig voel ik nu geen pijn, dat scheelt, al heb ik er wel een beetje last van. Het voelt gelukkig goed in mijn hoofd en als dat zo is, is het sowieso makkelijker spelen."

De vraag is hoe Wijnaldum vanaf volgende week wordt ingepast bij PSV. Het middenveld met Jorrit Hendrix, Adam Maher en Andres Guardado bevalt uitstekend in Eindhoven, waardoor het dringen wordt. De kans is groot dat de rentree van Wijnaldum ten koste gaat van rechtsbuiten Luciano Narsingh.