Janmaat hoopt goede lijn voort te zetten: Zitten niet op een nieuwe te wachten
"Het zal een lastige wedstrijd worden"

Janmaat hoopt goede lijn voort te zetten: "Zitten niet op een nieuwe te wachten"

29-10-2014 11:31

Newcastle United boekte afgelopen weekeinde een knappe overwinning op Tottenham Hotspur. Daryl Janmaat denkt dat hoofdtrainer Alan Pardew daardoor iets minder onder druk komt te staan. De laatste tijd is er veel kritiek geweest op de oefenmeester.

In de laatste drie duels pakte Newcastle zeven welkome punten. Janmaat hoopt dat Pardew nu de steun gaat krijgen die het volgens de rechtsback verdient. "De manager stond de laatste tijd onder enorme druk. Het is daarom alleen maar goed dat we hem deze punten hebben kunnen geven", vertelt de vleugelverdediger in gesprek met Sky Sports.

"Natuurlijk willen we hem aanhouden als trainer", vertelt Janmaat desgevraagd. "We zitten niet op een nieuwe trainer te wachten. Het is logisch dat er kritiek komt wanneer je verliest, maar ik verwacht dat het nu zal veranderen. Twee overwinningen op rij geeft een ontzettend lekker gevoel."

Woensdag wacht het bekerduel met Manchester City, waarna zondag tegen Liverpool gespeeld gaat worden. "City heeft een grote en goede selectie. Het zal een lastige wedstrijd worden, maar we willen hetzelfde spel spelen als we in de tweede helft tegen Tottenham hebben gedaan. Dan maken we zeker een kans."