Tegenvallend duo vereenvoudigt keuze Mourinho: Ze brachten me in de problemen
"Het is voor mij makkelijker geworden om mijn basiselftal voor aankomend weekend te bepalen"

Tegenvallend duo vereenvoudigt keuze Mourinho: "Ze brachten me in de problemen"

29-10-2014 11:58

José Mourinho is alles behalve tevreden met de optredens van Andre Schürrle en Mohamed Salah tijdens het bekerduel met Shrewsbury Town. De Portugese oefenmeester constateerde na afloop dat het tweetal niet in staat was geweest om van waarde te zijn tijdens de wedstrijd.

"Het is voor mij makkelijker geworden om mijn basiselftal voor aankomend weekend te bepalen", doelt Mourinho op de prestaties van Schürrle en Salah tegenover de Engelse media. De Londenaren boekten een krappe 2-1 overwinning dankzij een eigen doelpunt van Jermaine Grandison in de slotfase. Schürrle viel afgelopen weekeinde in de blessuretijd in tegen Manchester United, terwijl Salah helemaal niet speelde.

Wedden

Meer odds

"De spelers die tegen Manchester United negentig minuten hebben gespeeld, waren fantastisch. Ik verwachte dat de reservespelers in dit bekerduel het niveau omhoog zouden halen, maar ze brachten me juist in de problemen. Ze hebben het mij makkelijk gemaakt om zondag een elftal te kiezen." Chelsea neemt het aankomend weekend op tegen Queens Park Rangers.