Waar ik zou zijn ondergedoken? Een weekje in een hotel in Amsterdam, of zo
Ajacied lacht na saillant treffen

"Waar ik zou zijn ondergedoken? Een weekje in een hotel in Amsterdam, of zo"

29-10-2014 13:32

Voor de familie Boer was het dinsdag een speciale avond. Vader Boer is keeperstrainer bij Urk, terwijl zoon Diederik bij Ajax onder de lat stond. De laatste lachte uiteindelijk het laatst.

Al een maand wisten vader en zoon dat ze elkaar zouden treffen in de KNVB Beker. "In het begin maak je er wat grapjes erover", vertelt doelman Boer aan Ajax TV. "Maar op het moment dat die wedstrijd dichterbij komt, ach ja, dan is alles al een beetje gezegd. Dan heb je het er niet heel veel over, maar ik denk dat we woensdag nog wel even na zullen zitten over deze wedstrijd."

De Boertjes hadden geen weddenschap of de doelman wel of niet de nul zou houden. Urk was een paar keer dicht bij een doelpunt. "Hij had het waarschijnlijk wel gehoopt, voor Urk dan. Maar ik sta aan de andere kant en ik wil de nul houden. Gelukkig is dat laatste gelukt, want anders had ik een weekje ondergedoken denk ik. Waar ik zou zijn ondergedoken? Een weekje Amsterdam, in een hotel of zo. Want hij was de eerste geweest die er wat van gezegd had. Gelukkig is dat niet gebeurd, al was het spel niet om over naar huis te schrijven", doelde Boer op de magere 0-4 zege van Ajax op Urk.