'Borussia Dortmund is wél direct overtuigd en gaat bieden op Feyenoord-killer'
Duitse club gaat in winterstop poging doen Kroaat over te nemen van NHK Rijeka

'Borussia Dortmund is wél direct overtuigd en gaat bieden op Feyenoord-killer'

29-10-2014 14:14
1

Feyenoord wees eerder dit jaar de komst van Andrej Kramaric nog af, Borussia Dortmund is meer onder de indruk van de aanvaller van HNK Rijeka. Volgens Bild heeft de Duitse topclub zijn oog laten vallen op de Kroatische aanvaller.

In Nederland was afgelopen week veel te doen om Kramaric. De spits van Rijeka was niet alleen drie keer trefzeker tegen Feyenoord in de Europa League, na afloop van het duel lekte uit dat de Rotterdamse club de kans om de spits voor enkele miljoenen vast te leggen eerder dit jaar liet lopen. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, greep de officiële website van de club aan om de storm die ontstond ietwat af te zwakken. Volgens Van Geel paste de spits niet in het plaatje van de Rotterdammers, die lang zochten naar een passende opvolger van de vertrokken Graziano Pellè.

Het nieuws dat Borussia Dortmund wél overtuigd is van de kwaliteiten van de 23-jarige aanvaller, zal het vuurtje waarschijnlijk weer aanwakkeren. De Duitse club investeerde afgelopen zomer vijftig miljoen euro in nieuwe spelers, maar verkeert in een vormcrisis. Dortmund is terug te vinden op een teleurstellende vijftiende plek in de Bundesliga, reden voor de club om opnieuw op zoek te gaan naar versterkingen. Kramaric is één van de namen op het lijstje van BVB. De Kroaat heeft nog een contract tot de zomer van 2015 bij Rijeka en zou voor zo'n 4,5 miljoen euro op te halen zijn.