Het zou pas gek zijn als er na een nederlaag bij Excelsior geen reuring ontstaat
FC Twente-trainer Schreuder: "Daar kan ik niet zoveel mee"

"Het zou pas gek zijn als er na een nederlaag bij Excelsior geen reuring ontstaat"

29-10-2014 14:28
1

Alfred Schreuder, trainer van FC Twente, wil niet te lang stilstaan bij de kritiek die zijn ploeg kreeg na het verloren uitduel met Excelsior. De Tukkers raakten in Kralingen hun ongeslagen Eredivisie-status kwijt.

Het spel wat FC Twente aan de dag legde in Rotterdam, werd kritisch benaderd. "Dat hoort ook bij een grote club, het zou pas gek zijn als er na een nederlaag bij Excelsior geen reuring ontstaat. Ik snap de emotie wel", zegt Schreuder in gesprek met TC Tubantia. Lang wil Schreuder niet stilstaan bij de kritiek. Ook de betiteling van het spel van de Tukkers, fans noemen het spel van hun club 'saai', laat de coach aan zich voorbijgaan.

"Daar kan ik niet zoveel mee. Zeiden ze dat ook na de wedstrijd tegen Ajax? Onze intentie is nog altijd om elke wedstrijd de tegenstander af te jagen. Maar je hebt ook tegenstanders waarbij je wat meer geduld nodig hebt. Zondag tegen Excelsior speelden we door het wegvallen van Bjelland met twee rechtspoten in het centrum en dan wordt het spel automatisch wat trager", aldus Schreuder tegenover de regionale krant.