Willems: Cocu heeft ons nog geen taart gegeven, dat kan echt niet
"Mooi, want ik doe extra mijn best om terug te keren bij Oranje"

Willems: "Cocu heeft ons nog geen taart gegeven, dat kan echt niet"

29-10-2014 20:42
1

De spelers van PSV hebben Phillip Cocu woensdag een mooi cadeau gegeven. Er werd met 1-5 gewonnen bij Almere City en dat terwijl de jarige trainer nog niet eens had getrakteerd.

"Hij moet ons een taart geven, maar dat heeft hij nog altijd niet gedaan. Dat kan echt niet", lachte Jetro Willems in gesprek met FOX Sports. PSV had in Flevoland wel de wissels van Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum nodig om in de tweede helft afstand te nemen. Bij rust was het nog 1-1.

"Luuk is toch een aanspeelbare spits, kan wat ballen vasthouden en is in de lucht sterker dan Locadia. Gini zorgt voor creativiteit op het middenveld en dat hadden we nodig", verklaarde de linksback het betere spel na de pauze. "We maakten het onszelf in de eerste helft moeilijk door veel vrije trappen rond het strafschopgebied weg te geven. Ze klapten er bovendien bovenop. In de tweede helft speelden we het goed uit en liepen zij zich stuk."

Voor de twintigjarige verdediger was het woensdag eigenlijk driedubbel feest, hij werd immers ook weer eens opgenomen in de voorselectie van Oranje. "Dat is mooi, want ik doe extra mijn best om terug te keren bij Oranje. Het allermooiste is om voor Nederland te spelen. Maar het is slechts een voorlopige selectie, meer niet", rekent Willems zich nog niet rijk.